EEN GESPECIALISEERDE ZAAKVOERDER

Beveiligingsbedrijf Saint Security werd in 2010 opgestart door Peter Henslegers. Met een diploma als industrieel ingenieur in de elektromechanica op zak, beschikt hij over de juiste achtergrond om uw beveiliging naar een hoger niveau te tillen. Na een eerste job als projectingenieur, maakte hij de overstap naar security.
Een weldoordachte keuze, die al snel zijn vruchten afwierp. Met een grondig inzicht en een doorgedreven productkennis ontfermt Peter en zijn team zich over uw beveiligingsplan.

EEN GESPECIALISEERD TEAM

Met een gezonde ambitie en een innovatieve blik op de toekomst, is Saint Security uitgegroeid tot een professioneel, tienkoppig team. Peter laat zich omringen door vakmensen met de juiste knowhow op zak. Zijn team van professionele techniekers staat bekend om onberispelijk kwaliteitswerk. De laatste ontwikkelingen op vlak van veiligheid? Dankzij regelmatige bijscholingen en diepgaande producttrainingen zijn alle medewerkers continu op de hoogte.

EEN GESPECIALISEERDE SERVICE

Als beveiligingsfirma kiest Saint Security voor een persoonlijke aanpak. Voor elk aanvraag komen wij ter plaatse, zodat we een duidelijk beeld krijgen van alle ruimtes en hun zwakke plekken. Wij denken security oplossingen op uw maat uit, zodat u dag in dag uit gerust kan wonen en werken. Het resultaat is een gepersonaliseerd beveiligingsconcept, dat op al uw vragen een antwoord biedt. Ondervindt u problemen? Zoekt u iemand voor het jaarlijks onderhoud van uw alarmsysteem? Wij zijn slechts één telefoontje verwijderd.

HEEFT U EEN PROJECT VOOR ONS?

Neem contact met ons op