ONZE DIENSTEN

Met een rugzak vol kennis gidst Saint Security u moeiteloos doorheen het doolhof van beveiligingsmaatregelen. Geen dertien in een dozijn oplossing, integendeel. Elke klant is uniek en verdient een gepersonaliseerd beveiligingsplan. We komen graag bij u langs om uw wensen te bespreken en alle risico’s te detecteren. Ons team van professionele vakmannen engageert zich met veel oog voor detail voor een vlotte installatie. Problemen? Jaarlijks onderhoud? Wij staan altijd voor u klaar.

Vraag vrijblijvend een offerte
Maak vrijlbijvend een afspraak

ALARMSYSTEMEN

Uw huis beveiligen tegen mogelijke indringers? Saint Security installeert uitstekende alarmsystemen met stijlvol design, die inbrekers op een veilige afstand houden.

BRANDBEVEILIGING

Bij brand is het essentieel om zo vroeg mogelijk alarm te slaan. Onze ervaren vakmannen plaatsen branddetectie die meteen waarschuwt bij de eerste signalen.

CAMERABEWAKING

Camerabewaking voor buiten? De beste beveiligingscamera’s voor thuis? Voor tientallen vormen van cameratoezicht kan u terecht bij Saint Security.

TOEGANGSCONTROLE

Met een toegangscontrolesysteem voelt u zich altijd op uw gemak. U bepaalt zelf wie toegang krijgt. Onverwacht bezoek? Een videofoon vertelt u wie er voor de deur staat.

WERFBEVEILIGING

Een nieuwbouw of renovatie op de planning? Wij zetten alles op alles om uw werf te beveiligen op elk moment.

TRACK & TRACE

Niet enkel uw woning of bedrijf, maar ook uw wagen verdient de beste bescherming. Met de handige GPS tracker kan u autodiefstal in een mum van tijd opsporen.

DATABEKABELING

Een stabiele netwerkinfrastructuur? Schakel Saint Security in voor het leggen of vernieuwen van uw databekabeling voor lokale netwerken, thuis of op kantoor.

Saint Security is uw professionele beveiligingsfirma in Antwerpen. Wij werken voor particulieren, zelfstandigen, vrije beroepen, handelszaken en kleinhandel in Vlaanderen.

SECURITY OPLOSSINGEN OP UW MAAT?

Neem contact met ons op